Kvinderne overlegent videre i pokalturneringen

F.C. Københavns kvinder er suverænt videre i Gjensidige Kvindepokalen efter en 5-1-sejr over Allerød i 2. runde foran 718 tilskuere i Vanløse Idrætspark.

Værterne fik testet Allerød-keeper Lune Lyck gentagne gange indledningsvis, men det første mål kom først efter 34 minutter, da Celine Dalsten satte hovedet på et hjørnespark fra Emma Brandt.

Dalsten blev dobbelt målscorer lige efter pausen - igen på oplæg fra Brandt men denne gang i åbent spil.

3-0-målet blev sat flot ind af Julie Børkop på hovedstød efter indlæg af Freja Vestfred, mens Emma Brandts indlæg kort efter gik i nettet via en Allerød-spiller til 4-0.

Freja Løvenfald scorede sit første mål for FCK, da hun fulgte op på et forsøg på stolpen og gjorde det til 5-0, inden gæsterne reducerede inden slutfløjtet.

I 1. runde af pokalturneringen blev Svogerslev besejret 7-1, og med onsdagens 5-1-sejr er løvinderne altså klar til 3. runde af turneringen i overbevisende stil.

Næste kamp i 2. division er tirsdag den 17. september på udebane mod Ølstykke kl. 18.30.

Næste hjemmekamp i 2. division er også mod Allerød lørdag den 28. september kl. 11.30.