Kvinderne stadig ubesejrede efter udligning i tillægstiden

Efter lutter sejre hidtil i sæsonen måtte kvinderne nøjes med det ene point ude mod Sundby i topkampen i 2. division.

Det lignede dog længe et nederlag, men indskiftede Liv Norre Rasmussen udlignede fem minutter inde i tillægstiden.

Sundbys topscorer Rosa Elizabeth Horskjær bragte værterne foran med et skud, der tog indersiden af stolpen og gik i mål i starten af anden halvleg.

Men selvom det så sort ud gav løvinderne ikke op og i det 95. minut kom forløsningen.

Liv Norre Rasmussen scorede til 1-1 med et skud op i det ene målhjørne - og det gav store jubelscener blandt spillerne og de medrejsende FCK-fans på Amager.

Dermed har FCK nu 16 point i 2. division efter de seks første spillerunder og holder afstanden på tre point til dagens modstander på 2. pladsen.

Fredag stod det iøvrigt klart, at Sundby også bliver modstanderen i 3. runde af pokalturneringen i starten af oktober på udebane.

Næste opgør for løvinderne er en hjemmekamp i 2. division mod Allerød lørdag den 28. september kl. 11.30 på Vanløse Idrætspark.