Sikker 3-0-sejr over Magpies

Det blev ikke helt uventet en tålmodighedstest at nedbryde den solide Magpies-defensiv, som i hovedparten af kampen sloges indædt for at forsvare eget mål.

Men første gang de overhovedet var oppe i vores felt, ramte de til gengæld overliggeren på en dødbold til fjerneste stolpe.

Vi slap med skrækken og svarede hurtigt igen, da Orri Óskarsson spillede Mohamed Elyounoussi fri i feltet, og han udplacerede sikkert Magpies-keeperen.

Men bortset fra den chance og et enkelt angreb mere, sad løverne fuldstændig på kampen, og frem mod pausen havde vi flere chancer til at øge, og blandt andet hvislede to flade Froholdt-forsøg tæt forbi stolpen.

Som 2. halvleg skred frem var det kun et spørgsmål om tid, før målene ville komme, og midt i halvlegen der faldt to med få minutters mellemrum ved Viktor Claesson og Victor Froholdt.

Blandt de mange udskiftninger, der siden fulgte, fik Oliver Højer debut, da han kom på banen med godt et kvarter igen og var centimeter fra at fejre det med en scoring, da han bankede bolden på stolpen.

Det blev ved 3-0, og den københavnske sejr kan ingen indvende noget mod - tak for opbakningen til de medrejsende fans!

Vi ses på søndag i Parken!
Efter to udekampe venter der nu tre hjemmekampe i Parken: søndag kl. 18 mod AGF, torsdag kl. 19 mod Magpies og næste søndag kl. 16 mod Randers FC. Hvis du ikke allerede har plads, så kan du finde dem på billet.fck.dk. Og har du plads, men bliver forhindret, så husk at det er nemt at give billetten videre til en ven eller frigive den. Ellers læs mere på fck.dk/fyldparken