Tredje 3-0-sejr til kvinderne

Det blev lørdag middag til tre på stribe for F.C. Københavns kvindehold i 2. division. Efter sejrene over Slagelse og Allerød blev Fredensborg besejret på hjemmebanen i Vanløse og igen med cifrene 3-0.

Unge Emma Brandt var på pletten for anden ligakamp i træk, og åbnede scoringen efter 25 minutters spil på oplæg af Celine Dalsten. Brandt scorede også to gange i pokalkampen mod Svogerslev og er dermed oppe på fire mål i de fire første kampe for FCK.

Josephine Lech fordoblede føringen i det 36. minut på oplæg af Brandt. Og få minutter før slutfløjtet gjorde indskiftede Sophie Borre det til slutresultatet 3-0. Assisten stod ligeledes indskiftede Svava Mørk Andersen for.

FCK topper dermed rækken med maksimumpoint efter tre spillerunder.

Kvindernes næste opgør i 2. division er næste lørdag på hjemmebane mod Ballerup-Skovlunde Fodbold - der er kick off på Vanløse Idrætspark lørdag den 7. september kl. 12.00!