Fire på stribe: 3-0 til kvinderne igen

Løvinderne vandt for fjerde gang af fire mulige med 3-0 i 2. division. Lørdag gik det ud over Ballerup Skovlunde. Julie Børkop blev dobbelt målscorer foran 1158 tilskuere på Vanløse Idrætspark.

I føste halvleg pressede hjemmeholdet på og havde flere farlige forsøg, men det stod 0-0 ved pausen.

Kort inde i anden halvleg gik det dog stærkt. I det 55. minut fulgte Julie Børkop godt op, da Ballerup-Skovlundes keeper ikke kunne holde bolden, og fra tæt hold fik hun sparket bolden i nettet.

Og bare to minutter senere blev Børkop dobbelt målscorer og så var stillingen 2-0. Dermed er den tidligere B.93-spiller Børkop oppe på fire mål i de fire første kampe i denne sæson i 2. division.

I det 66. minut var Emma Brandt endnu engang på pletten og gjorde det til 3-0 på et flot langskud. Og Brandt er dermed oppe på tre mål i fire kampe i 2. division.

Kvindernes næste kamp er allerede onsdag aften i pokalturneringen mod Allerød på Vanløse Idrætspark kl. 19.00. Og næste kamp i 2. division er tirsdag den 17. september på udebane mod Ølstykke kl. 18.30.